Title of a News Article

Karaköprü çok iddialı...

.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürürken, hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

BAL 2. Grupta ilk yarıyı 26 puanla lider Adıyaman 1954 kulübünün 3 puan gerisinde 3. Sırada tamamlayan Karaköprü Belediyespor, devre arası kampına Antalya’da devam ediyor. Bedih Şahapoğlu’nun teknik direktörlük koltuğuna oturması ile birlikte başarılı sonuçlar alarak çıkışa geçen Urfa temsilcisi, ikinci yarıya şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Antalya’da kamp çalışmalarını sıı bir şekilde sürdüren Kırmızı-Siyahlı ekipte morallerin yerinde olduğu görüldü.

 

Şahapoğlu: 3. Lig’e çıkmayı planlıyoruz

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, Antalya’da kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirterek, ikinci yarıya fırtına gibi başlamak istedikleri söyledi.

Karaköprü Belediyespor’un artık 3. Lig’i hak ettiğini vurgulayan Şahapoğlu, Urfastar’a yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

“Bölgesel Amatör Ligi’nde Şanlıurfa’yı başarıyla temsil etmek istiyoruz. Şuan ikinci yarı hazırlıklarımızı güzel bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz ikinci yarıda şampiyon olup daha sonra oynayacağımız maçları kazanarak 3. Lig’e yükselmektir. Bu konuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Futbolcularımıza güvenimiz tam. Artık Karaköprü 3. Lig’i hak ediyor, bunu gerçekleştirmek için büyük çaba harcıyoruz.”

 

Kudat: Elimizden geleni yapacağız

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, bu sezon ipi göğüsleyerek 3. lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Kudat, "Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel takımı olmak için grubu lider bitirerek çıkmamız gerekiyor. Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Ligde ilk maçlarda aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle yarıştan uzaklaşsak da sonradan aldığımız seri galibiyetlerle tekrar zirveye ortak olduk. İnşallah ikinci devrede de kaldığımız yerden devam ederek sezonu zirvede bitiririz ve 3. lige çıkarak Karaköprü'yü sevince boğarız. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'ye ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142