Title of a News Article

Karaköprü coştu...

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak 3. lige çıkan Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluğu Lara ve Yusuf Güney konserleriyle coşkulu bir şekilde kutlandı.

 Karaköprü Belediyespor'un şampiyon olarak 3. lige çıkması ve Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel takımı olması düzenlenen programlarla coşkulu bir şekilde kutlandı. Gündüz futbolcular açık otobüsle şehir turu atarken akşam ise ünlü şarkıcılar Yusuf Güney ve Lara konserleriyle şampiyonluk doyasıya kutlandı.

 

Kutlamalara Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Şampiyon Karaköprü Belediyesporlu futbolcular açık otobüsle şehir turu atarken, taraftarlar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Daha sonra Faruk Çelik Spor Tesisinde ünlü şarkıcılar Lara ve Yusuf Güney sahne alırken, şampiyonluk doyasıya kutlandı.

 

Şarkıcı Yusuf Güney, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ile birlikte sahnede çiğköfte yoğururken eğlenceli anlar yaşandı.

 

Sahnede konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli şampiyon olan ve Şanlıurfa'yı profesyonel ligde temsil edecek Karaköprü Belediyespor'u tebrik ederken, ileride daha üst liglere çıkılması ve daha büyük başarılar kazanılması gerektiğini ifade etti. Başkan Baydilli, "Sezon boyunca takımımıza destek verdik, zor zamanlar yaşandı ancak takımımız sezon sonu büyük başarı elde ederek şampiyon oldu. Ben bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah daha büyük başarılar elde ederiz" diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise hak ettikleri bir şampiyonluk kazandıklarını kaydederek şöyle konuştu: "Sezon başı biz bir söz vermiştik bu takımı 3. lige çıkaracağız diye. Allah'a şükür ki sezon sunu bunu başardık. Bu yolda bize destek veren Karaköprü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki sezonlarda da aynı başarıyı yakalayıp daha iyi yerlere geleceğiz. Hocalarıma, futbolcularıma ve taraftarlarıma emekleri için teşekkür ediyorum."

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kutlama programına katılan Yusuf Güney ve Lara'ya plaket verirken, kutlamalara katılan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Öte yandan Karaköprü Belediyespor’un şampiyonluk kutlamasında Karaköprü Belediyespor U-19 takımı şampiyonluk kupasını alırken, Haliliye Belediyesi Mehter takımı da bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195