Title of a News Article

Karaköprü'de flaş istifa...

.

Karaköprü'de flaş istifa...
banner206
 Karaköprü Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Bayram, görevinden istifa etti.

Bu sezon ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor’da yaprak dökümü başladı. İş Adamı İsmail Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

Sevgili dostlar 16.11.2017 perşembe günü Karaköprü Belediye spor Külübündeki yönetim kurulu üyeligim'den gördügüm lüzüm geregi istifa etdim istifa açıklamamı bu güne bırakma sebebim gerek külübümüzün oynayacağı Adliye spor maçı gerk külübün Teknik Direktör Arayış ve görüşmelerini olumsuz yönde etkilememesi için bu güne bıraktım.

Karaköprü Belediye spor kulübünde görev yaptığım süre içersinde Karaköprü Belediye spor'a madi ve manevi destegini esirgemeyen gerçek bir beyefendi kişilige sahip olan Belediye Başkanı sayın Metin Baydilli beye ayrıca kendini Karaköprü Belediye spor kulübünün başarısı için adayıp gecesini gündüzüne katan Külüp Başkanı Sayın Mehmet Kudat Başkanıma çalıştığımız süre içersinde'ki ilgi ve alakalarından dolayı Teşekkür ederim umarım istifamız hayırlara vesile olur Karaköprü Belediye spor bu kötü gidişe son verip hak ettiği yere gelir.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142