Title of a News Article

Karaköprü'de Gençlere armağan (video)

Karaköprü Belediyesi tarafından Geçit Kırsal Mahallesinde yaptırılan sentetik çim saha düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sahanın açılışını Başkan Baydilli kırsal mahalledeki gençlerle birlikte yaptı.

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, Geçit Kırsal Mahallesinde kısa bir süre önce temelini attığı sentetik çim sahayı düzenlenen törenle hizmete sundu.

Sentetik çim sahanın açılışına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar ile gençler katıldı.

Sentetik Çim sahanın açılış kurdelasını çocuklarla birlikte kesen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz. Yaklaşık 2 ay önce Geçit Kırsal mahallemizde temelini attığımız Sentetik Çim sahamızın açılışını gerçekleştirmenin onurunu gururunu yaşıyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak toplu taşımalı eğitimin yapıldığı mahallelerimize sentetik çim saha yaparak buradaki gençlerimizin sporla ilgilenmesini istiyoruz” dedi.

Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Biz gençlerimizin elinde tespih değil kitap istiyoruz. Boş zamanlarını da sporla değerlendiren bir gençlik istiyoruz. Şuana kadar 9 mahallemizi sentetik çim sahaya kavuşturduk. 2 sahamızı da açılışa hazır hale getirdik. Onları da önümüzde ki günlerde hizmete sunacağız. Geçit mahallemizdeki sentetik çim sahamız mahallemize hayırlı uğurlu olsun”

Konuşmaların ardından Başkan Metin Baydilli, davetlilerle birlikte Sentetik çim sahada penaltı atışı kullanırken, Karaköprü Belediyespor U-17 Takımı ile Geçit Mahallesi gençleri arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142