Title of a News Article

Karaköprü'de hedef 6'da 6

.

Karaköprü'de hedef 6'da 6
banner206
 Karaköprü Belediyespor, Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarına start verdi. Son kalan 6 maçını kazanmayı hedefleyen Karaköprü, rakiplerinin puna kaybetmesi ile şampiyon olmak istiyor.

UĞUR BUDAK
Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, ligin 21. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarına başladı. Son iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Kırmızı-Siyahlı ekip, Elazığ Yolspor maçını kazanarak yeniden bir galibiyet serisi yakalamanın planlarını yapıyor. 39 Puanla ligde 4. Sırada bulunan Karaköprü Belediyespor, ligde kalan son 6 maçını kazanıp, rakiplerinin de puan kaybetmeis durumunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

 

Şahapoğlu: Önümüzdeki maçları düşünüyoruz

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, Araban Belediyespor yenilgisi ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor beraberliğinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Artık kalan maçlarımıza odaklanmak istiyoruz. Bu hafta Elazığ Yolspor ile deplasmanda karşılaşacağız, ligde kolay maç yok, bu maç da çok zorlu geçecek. Fakat biz şampyionluğa oynadığımız için bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalan 6 maçımızı kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195