Title of a News Article

Karaköprü'de yeni dönem...

.

Karaköprü'de yeni dönem...
banner206
Karbel Karaköprü Belediyespor'da yapılan olağanüstü kongrede tek liste halinde yapılan seçimde Mustafa Aslan kulübün yeni başkanı olarak seçildi.

TFF 3. ligde mücadele eden Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor'da seçimli olağanüstü kongreye gidildi. Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Aslan başkan seçilerek Mehmet Kudat'tan görevi devraldı.

Kongre'de konuşan yeni başkan Mustafa Aslan Karaköprü'ye önemli başarılar kazandıran eski başkan Mehmet Kudat'a teşekkür ederken, "Mehmet Başkan'dan devraldığımız başarı dolu bayrağı birlik ve beraberlik içinde en yüksek seviyelere çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İkinci yılımızı geçireceğimiz TFF 3. lig'de inşallah önemli başarılar elde ederek hem Şanlıurfa'mızı hem de Karaköprü'müzü tüm Türkiye'ye tanıtacağız. Bana bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve kulübümüze desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli'ye çok teşekkür ediyorum. Kongremiz kulübümüze hayırlı olsun" diye konuştu.

Görevi devreden eski Başkan Mehmet Kudat ise 2 yıllık süreçte yanında yer alan tüm yönetim kurlu üyelerine teşekkür ederken, yeni  Başkan Mustafa Aslan ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Kudat,"2 yılda güzel başarılar elde ettik. İnşallah yeni yönetimdeki arkadaşlarımız daha iyi işler başaracaklar" dedi. 

Karbel Karaköprü Belediyespor'un 19 kişilik yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

1. Mustafa Aslan

2. Mehmet Mevlüt Keklik

3. Mithat Şaka

4. Sait Toprak

5. Mehmet Nimetoğlu

6. Mehmet Emin Aslan

7. Ahmet Kaytan

8. Yaşar Aksoy

9. Şıh Müslüm Korkmaz

10. Bekir Hakkı Baydilli

11. Ahmet Kemal Şimşek

12. Necdet Demir

13. Necati Topal

14. Ahmet Baydilli

15. Ferit Çakmaklı

16. Mustafa Kemal Polat

17. Adem Şa

18. Hamza Bayer

19. İ. Halil Peltek

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142