Title of a News Article

Karaköprü'den orta sahaya takviye

.

Karaköprü'den orta sahaya takviye
banner206
 Karaköprü Belediyespor orta sahasını güçlendirmek için Orduspor’dan 21 yaşındaki genç futbolcu Muhammet Can Öztürk’ü kadrosuna kattı.

TFF 3. Ligde iddialı bir kadroyla sezona başlamak isteyen Karaköprü Belediyespor, ihtiyaçlar doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip Orduspor’dan 21 yaşındaki genç kanat oyuncusu Muhammet Can Öztürk ile anlaşma sağladı.

Karaköprü Belediyespor’un kamp yaptığı Kartepe’de Kulüp Başkanı Mehmet Kudat’ın da hazır bulunduğu toplantıda sözleşme imzalayan genç oyuncu Muhammet Can Öztürk’ün genç yaşına rağmen TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig tecrübeleri bulunuyor. Her iki kanatta ve forvette oynayabilen Öztürk takımla birlikte Kartepe’de yeni sezona hazırlanıyor.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat kadrolarının şekillenmeye başladığını ifade ederek, ihtiyaç olan yerlere yapacağımız birkaç takviyeyle transferi kapatacağız.  Afyon’da yapacağımız ikinci etap kampımızda takımımızı hazırlık maçlarında göreceğiz. İnşallah sezona istediğimiz gibi başlar ve istediğimiz yerde bitiririz. Genç oyuncumuz takımımıza hayırlı olsun, başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142