Title of a News Article

Karaköprü gümbür gümbür geliyor

Karaköprü gümbür gümbür geliyor
banner206

Karaköprü Belediyespor, dış transferde 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Urfa temsilcisi,  iç transferde de 8 futbolcuyla yeniden yola devam kararı aldı. 

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeni Teknik Direktörü Mehmet Şansal'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa temsilcisi, Etimesgut Belediyespor'dan Haydar Deniz ve İstanbulspor'dan Emirhan Yılmaz'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü'nden Metehan Andaç Özlü, Anagold 24Erzincanspor'dan Tugay Kırcalı ve Alibeyköyspor'dan Ramazan Koç'u da renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, iç transferde de Fehmi Karakeçili, Umut Aslan, Vedat Yeşilkaya, Hakan Albayrak, Hasan Basri Mest, Emre Kelekçi, Emre Okur ve Muhammed Fatih Doğan  ile yeniden sözleşme imzalandı. Alibeyköyspor'dan transfer edilen Ramazan Koç, profesyonel futbol hayatına ilk adımı atmış oldu. 

7 Futbolcuyla daha sözleşme imzalanmıştı 

Bu arada şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Karaköprü, daha önce de geçen sezon Serik Belediyespor formasını terleten Stoper Erdal Pekdemir ve sağ bek Taner Kahriman, 24 Erzincanspor formasını giyen orta saha oyuncusu Erdi Kasapoğlu, 24 Erzincanspor'un kalecisi Ersel Çetinkaya, Hacettepe'den forvet oyuncusu Ozan Can Dursun ve Erokspor'dan orta saha oyuncusu Umut Pusat'ı kadrosuna katmıştı.  İç transferde ise Nuh Aşkın ile yeniden sözleşme imzalanmıştı. 

Karaköprü Belediyespor'un yapılan son transferlerle birlikte kadrosunda 20 lisanslı oyuncu bulunuyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195