Title of a News Article

Karaköprü, hoca kararını verdi!

.

Karaköprü, hoca kararını verdi!
banner206
Karbel Karaköprü Belediyespor geçen sezon başarılı bir grafik çizen teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile devam etme kararı aldı.

Olağanüstü kongreye giderek başkan ve yönetim kurulu değişikliği gerçekleştiren Karbel Karaköprü Belediyespor, 2018-2019 sezonu için teknik direktör Mehmet Yozgatlı ve ekibiyle devam etme kararı aldı.

Karaköprü Belediyespor tesislerinde Mehmet Yozgatlı ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Mustafa Aslan yeni sözleşme imzalayarak Yozgatlı'yı gelecek sezon için de takımın başına getirdi.

Geçen sezon Yozgatlı'nın başarılı bir grafik çizdiğini söyleyen Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, bu sezon da başarı hedeflerinin olduğunu ve bunu beraber gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Aslan, "Mehmet hocamızla gelecek sezon neler yapacağımızı ve sportif hedeflerimizi konuştuk. Gelecek sezon da beraber çalışma kararı aldık ve takımımızın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Mehmet hocamız tekrar Karaköprü Belediyespor'umuza hayırlı olsun" dedi.

Teknik direktör Mehmet Yozgatlı da Karaköprü Belediyespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu kaydederek, yeni sezonda daha büyük başarılar elde etmek için çalışacaklarının altını çizdi.

Öte yandan Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk kez bir araya gelirken, yönetimin görev dağılımı ve gelecek sezon Planlanması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142