Title of a News Article

Karaköprü ikinci yarıya hazırlanıyor

.

Karaköprü ikinci yarıya hazırlanıyor
banner206
 TFF 3. ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor.

TFF 3. lig 3. grupta yer alan Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Teknik direktör Mehmet Yozgatlı yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip kamp döneminde iyi bir çalışmayla ligin ikinci devresine girmek istiyor.

Antalya kampında futbolculara laktak testi yapılırken, Karaköprü ekibi günde çift idmanla lige hazırlanıyor. Kırmızı siyahlı ekip idmanlarda kondisyon yüklerken, çabukluk ve dayanıklılık çalışmaları da yapılıyor.

Ligin ilk yarısında son dört hafta takımın başına geçen teknik direktör Mehmet Yozgatlı ligin ilk devresi istenen sonuçların alınmadığını ancak ikinci devreye iyi bir takım olarak girmek istediklerini söyledi. Yozgatlı, takımda gerekli yerlere yeni transferler yapılacağını ve kampta eksiklerin kapatarak ikinci devrenin ilk maçı olan Aydınspor deplasmanına çıkacaklarını kaydetti.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, “Ligin ilk devresinde şansızlıklardan dolayı istemediğimiz puanlar kaybettik. Takımımız ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah ikinci devrede özlenen ve beklenen Karaköprü Belediyespor’u sahaya yansıtacağız” dedi.

Antalya'da 19 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek ve 21 Ocak'ta oynanacak lig maçı için oradan Aydın'a geçecek. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195