Title of a News Article

Karaköprü işi mucizelere bıraktı

.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, sahasında Yeşilyurt Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Son iki maçta 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Karaköprü, şampiyonluk hedefini mucizelere bıraktı.

 

UĞUR BUDAK

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Araban Belediyespor mağlubiyetinin ardından bu hafta sahasında Yeşilyurt Belediyespor’u konuk etti. Şampiyonluk için mutlak galip gelmesi gereken Karaköprü Belediyespor, sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.

Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada; Malatya Yeşilyurt maçın ilk dakikasında Vedat'ın attığı golle 1 - 0 öne geçerken Karaköprü Belediyespor ise 69. dakikada İbrahim Ülüm'ün attığı golle beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takım da birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından Yeşilyurt Belediyespor maç fazlasıyla 44 puanla 1. Sıradaki yerini korurken, Karaköprü Belediyespor ise 39 puanla 4. Sırada yer aldı.

 

11 Nisanspor deplasmanda galip

Öte yandan aynı grupta Şanlıurfa’yı temsil eden 11 Nisanspor ise, Elazığ DSİspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 11 Nisanspor’a galibiyeti getiren golleri 60’ıncı dakikada İbrahim Taşkıran ve 87. Dakikada Necati Karadağ kaydetti. Elazığ temsilcisinin tek golünü ise 86. Dakikada Hüseyin Yıldız attı.

11 Nisanspor da, bu galibiyetle puanını 22’ye yükselterek 8. Sırada yer aldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142