Title of a News Article

Karaköprü kimleri transfer etti

.

Karaköprü kimleri transfer etti
banner206

Karaköprü Belediyespor Bergama Belediyespor’dan tecrübeli stoper Gökhan Şahin ve Dersimspor’dan kanat oyuncusu Ahmet Buğrahan Tuncay’ı kadrosuna kattı.

TFF 3. Ligde iddialı bir sezon geçirmek isteyen Karaköprü Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlayan kırmızı siyahlı ekipte ihtiyaç olan bölgelere yeni transferler yaparak kadroyu tamamlıyor.

Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Karaköprü Belediyespor Bergama Belediyespor’dan Gökhan Şahin ve Dersimspor’dan Ahmet Buğrahan Tuncay’ı transfer etti. Şahin ve Tuncay imzaları attıktan sonra takıma katılarak ilk idmanlarına çıktılar.

30 yaşındaki tecrübeli stoper Gökhan Şahin Ankaragücü altyapısından yetişirken Ankara Demirspor, Ünyespor, Keçiören Sportif, Yozgatspor, Gümüşhanespor, Erzincanspor, Çankırıspor, Bayrampaşa, İstanbulspor, Darıca Gençlerbirliği, Altay ve son olarak Bergama Belediyespor formaları giydi. Şahin TFF 2. Ligde 50 maça çıkarken, TFF 3. Ligde 208 maçta forma giydi.

25 yaşındaki genç kanat oyuncusu Ahmet Buğrahan Tuncay ise Hacettepespor,  Gençlerbirliği, Turanspor, Orhangazi Belediyespor, Keçiörengücü,  Sakaryaspor, Turgutluspor, Tarsus İdmanyurdu ve Dersimspor formaları giydi. Genç futbolcu TFF 2. Ligde 10, TFF 3. Ligde de 108 mücadelede forma giydi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, TFF 3. Ligde tecrübeleri olan ve kalitelerini kanıtlamış iki futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, “Gökhan ve Buğrahan ile yeni sezon için anlaştık ve futbolcularımız kampta takıma katıldılar. İnşallah eksik bölgelere birkaç transfer daha yapıp transferi kapatacağız. Ben yeni transferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142