Title of a News Article

Karaköprü kötü gidişe dur demek istiyor

.

Karaköprü kötü gidişe dur demek istiyor
banner206

Karaköprü Belediyespor, Spor Toto 3.  Lig'de 25 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılarak, kötü gidişine son vermeyi hedefliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.

3. Lig'de oynadığı son 4 maçın 2’sini kaybederek üst sıralardan uzaklaşan Kırmızı Siyahlı ekip  Sultanbeyli Belediyespor karşısından 3 puanla ayrılarak moral bulmak istiyor.

Yeni Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı ile seri yakalamak isteyen Karaköprü ekibinde zorlu Sultanbeyli deplasmanında eksik oyuncuların fazlalığı teknik ekibi düşündürüyor.

Krımızı –Siyahlı takımda Kırmızı Kart cezalısı Metehan sarı kart cezalısı Ömer Faruk takımdaki yerini alamazken, son hafta oynanan Ankara Adliyespor maçında sakatlanan Ahmet Buğra ve Kaleci Fehmi’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, Sultanbeyli Belediyespor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Takımda çok eksik olduğunu hatırlatan genç teknik adam,  eksik oyuncularımızın yerine sahada yer alacak oyunlarında elinden gelenin en iyisini yapacağının altını çizdi.

Sultanbeyli Gölet Futbol Sahası'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Sait Tuzcu yönetecek.






Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142