Title of a News Article

Karaköprü o şampiyonada iddialı...

.

Karaköprü Belediyespor bünyesindeki Bilek Güreşi takımı 14- 18 Mart arasında yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası için Antalya'ya giderken takımı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli uğurladı. Başkan Baydilli, sporculara güvendiklerini belirterek her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi.

Her zaman genç sporcuları destekleyen ve yanlarında olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyespor bünyesindeki bilek güreşi takımını 14- 18 Mart arasında yapılacak Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası için Antalya'ya uğurladı.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi'nde bilek güreşi takımındaki sporcularla bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, genç sporculara Türkiye Şampiyonasında başarılar dilerken, her zaman yanlarında olduğu kaydetti.

Başkan Baydilli, Şanlıurfa'yı hak ettiği yerlere taşımak için gençlere önem vermek ve desteklemek gerektiğini dile getirerek,  sporda da gençlerin iyi yerlere gelmesi için destekleyeceklerini kaydetti. Başkan Baydilli, "Gençlerimiz yarın bu ülkenin yöneticileri, yol göstereni olacaklar. Bu ülkenin geleceği ve refahı bu gençlerin elinde yükselecek. Bunun yanında sporda da gençlerimizi desteklemeliyiz ki hem Şanlıurfa'yı hem de ülkemizi iyi yerlerde temsil etsinler. Ben sporcularımızdan önce iyi birer insan sonra da iyi birer sporcu olarak herkesin örnek aldığı kişiler olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkan Yardımcısı Sait Akdağ ise Türkiye'de futbol dışında diğer spor branşlarına çok fazla destek olmadığına dikkat çekerek bilek güreşine verdiği destek için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Antalya'ya hareket eden Belediyespor Bilek Güreşi takımı  ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yolcularken, şampiyonada başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER