Title of a News Article

Karaköprü transfere hızlı başladı

.

Karaköprü transfere hızlı başladı
banner206

 Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile yola devam kararı alan Karaköprü Belediyespor, iç transferde  6 futbolcu ile tekrardan anlaştı.
Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor takımın iskeletini korudu. Kırmızı siyahlı ekip Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile birlikte 6 futbolcu ile tekrardan anlaştı.
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Bedih Şahapoğlu ve Yardımcıları Serhat Gümüştaş ve Mehmet Şanbahar ile birlikte kaptan İbrahim Ülüm, Mehmet Doğan, Ali Mesut, Fehmi Karakeçili, Serdar Canbek ve 18 yaşında ki genç yıldız Vedat Yeşilkaya ile tekrardan sözleşme imzalandı.
İmza töreninde konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, “BAL ligini şampiyon olarak tamamladık ve Şanlıurfa’mıza ikinci bir profesyonel takım kazandırmış olduk. Teknik Direktörümüz Bedih Şahapoğlu ve yardımcı antrenörlerimiz Serhat Gümüştaş ve Mehmet Şenbahar ile yolumuza devam edeceğiz.  Bizi 3. Ligle taçlandıran 6 futbolcu kardeşimizle de tekrardan anlaştık” dedi.
Dış transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kudat, “Hocalarımız dış transferle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü’müze yakışan futbolcuları kadromuza katacağız. Geçen yıl yakaladığımız başarının aynısını bul yılda yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 20:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Biri
Biri - 7 yıl Önce

Bedih hocayı gönderdiler..dün itibariyle,kaprisli diye göndermişler...eee biraz kaprisi var onunda bence artık emekli olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142