Title of a News Article

Karaköprü yeni seri peşinde

.

Karaköprü yeni seri peşinde
banner206

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, geçen hafta sona eren 10 maçlık galibiyet serisini evinde oynayacağı Yeşilyurt Belediyespor maçıyla yenilemek istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Yeşilyurt Belediyespor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürüyor.

Faruk Çelik Spor Tesislerinde teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde çalışan Karaköprü ekibi, geçen hafta Araban deplasmanında aldığı mağlubiyetle sona eren 10 maçlık galibiyet serisini Yeşilyurt galibiyetiyle yenilemek istiyor.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat şampiyonluğa olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini kaydederek, Yeşilyurt maçıyla yeni bir seri yakalamak ve kalan tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Teknik direktör Bedih Şahapoğlu ise geçen hafta bir yol kazası yaşadıklarını ancak şanslarının halen yüksek olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Biz kalan 7 maçımızı kazanarak rakiplerimizin birbiriyle oynayacakları maçlara bakacağız. Biz sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız, inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Adıyaman maçında bize büyük destek veren taraftarımızı Yeşilyurt Belediyespor maçına da bekliyoruz, bizi bu yolda desteklemelerini istiyor ve teşekkür ediyoruz."

Karaköprü Belediyespor çift kale maçla Yeşilyurt maçının hazırlıklarını sürdürürken, iş adamı Vedat Gümüşçü takıma moral ziyaretinde bulunarak futbolculara baklava ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142