Title of a News Article

Karaköprü’de hedef 3. Lig

.

Karaköprü’de hedef 3. Lig
banner206

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grubu şampiyon tamamlayan Karaköprü Belediyespor, Play-Off maçında karşılaşacağı Mardın 47 Spor’u da yenerek 3. Lig’e yükselmek istiyor.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta ligin son maçında İnönü Üniversitesini 2-1 yenerek 57 puanla şampiyonluğa ulaşan Karaköprü Belediyespor, şimdi de gözünü Play-Off maçına dikti. Kırmızı-Siyahlılar, Play-Off maçında önümüzdeki günlerde tarafsız sahada Mardin 47 Spor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanan takım 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, şampiyonluğa ulaştıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, takıma her zaman inandıklarını, güvendiklerini ve bunun sonunda ipi göğüslediklerini söyledi.

Başkan Kudat, "Zor bir grubu lider tamamladık. Çok önemli bir başarı elde ettik ancak 3. lig için önümüzde bir play off maçımız var. İnşallah Mardinspor maçını da kazanıp Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edeceğiz. Ben tüm futbolcularıma, teknik ekibe ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise hak ettikleri şekilde ligi lider bitirdiklerini kaydederek, Mardinspor maçını da kazanıp 3. lige çıkmak istediklerini belirtti. Şahapoğlu şöyle konuştu: "Biz göreve geldiğimiz günden itibaren inandık, mücadele ettik ve sonunda grubumuzu şampiyon tamamladık. Buralara gelmemizde futbolcusundan, başkanına, teknik ekibine, yöneticisine, malzemecisine kadar herkesin emeği var. Özellikle Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin ve Kulüp Başkanımız Mehmet Kudat'ın desteklerini fazlasıyla gördük. Her zaman desteklerini gösterdiler ve sonuçta şampiyon olduk. Henüz her şey bitmedi tabi ki, Mardinspor'u da yenip 3. lige çıkarak Şanlıurfa'yı temsil etmek istiyoruz. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık diyorum."

Karaköprü Belediyespor BAL ligi 1. grup şampiyonu Mardinspor ile önümüzdeki günlerde tarafsız sahada karşılaşacak ve kazanması durumunda Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195