Title of a News Article

Karaköprü’de sol kanat tamam

.

Karaköprü’de sol kanat tamam
banner206

Karaköprü Belediyespor sol kanadını güçlendirmek adına Sol Bek Hakan Albayrak ve sol açık Reha Yaylı’yı kadrosuna kattı.

Tff 3. Ligde sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kırmızı siyahlı ekip Kızılcabölükspor’da sol açık Reha Yaylı ve Elaziz Belediyespor’dan sol bek Hakan Albayrak ile anlaşma sağlayarak sol kanadını güçlendirdi.

23 yaşındaki sol açık Reha Yaylı Spor Toto 3. Ligde 85 maçta, Türkiye Kupasında 9 maçta forma giyerken Kemerspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, Kozan Belediyespor  gibi takımların formasını giydi. Geçtiğimiz sezonu Elaziz Belediyespor’da geçiren 24 yaşındaki sol bek Hakan Albayrak ise Kayseri Erciyesspor, Osmaniyespor, Niğde Belediyespor, Talasgücüspor gibi takımların formasını terletti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat iki tane genç futbolcuyu kadrolarına kattıklarına dikkat çekerek gerekli görülen yerlere transferlerin devam edeceğini işaret etti. Başkan Kudat, “Biz öylesine transfer yapmayı değil gerekli yerlere uygun transferleri yapıyoruz. Çalışmalarımızı da bu titizlikle sürdürüyoruz, bu doğrultuda da stoper ve sol bek mevkileri için iki genç kardeşimizi kadromuza kattık. Takımımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195