Title of a News Article

Karaköprü’de tek hedef 3 puan

.

Karaköprü’de tek hedef 3 puan
banner206

Karaköprü Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı siyahlı ekipte tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçları telafi etmek ve çıkışa geçmek isteyen TFF 3. lig ekibi Karaköprü Belediyespor Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını tamaladı. Kırmızı siyahlı ekip maçtan galibiyetle ayrılıp kötü gidişe son vermek istiyor .

Teknik sorumlu Ahmet Pişkin yönetiminde son çalışmalarını 11 Nisan Sentetik çim Sahada sürdüren Karaköprü Belediyespor yapılan idmanda çabukluk ve 5'e 2 pas çalışması yaparken, idmanın son bölümünde şut çalışması yaptı.

Tepecik maçının çıkış maçı olacağını söyleyen Teknik sorumlu Ahmet Pişkin formda bir rakiple karşılaşacaklarını ancak kendilerinin de maça ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Pişkin, "Geçtiğimiz haftalarda maalesef istemediğimiz sonuçlar aldık. Tepecikspor da son haftalarda iyi sonuçlar alan iyi bir ekip. Ancak biz de hafta boyunca bu takıma hazırladık kendimizi. Bu grupta her takım her takımı yenebilir. Biz bu hafta deplasmandan galip gelerek bir çıkış yakalamak ve ileriki haftalarda alacağımız sonuçlarla üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Büyükçekmece Tepecikspor ile 11 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da saat 12.00'de karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Trabzon Bölgesi hakemi Sinan Özcan yönetecek.


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195