Title of a News Article

Karaköprü'nün hedefi büyük

.

Karaköprü'nün hedefi büyük
banner206
 Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nin güçlü ekiplerinden Karaköprü Belediyespor yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler, yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’nde şampiyonluğun en güçlü adayı Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Ahmet Görgün nezaretinde bir araya gelen futbolcular yeni sezonda başarı çıtasını yükseltmek istiyor. Yenilenmiş kadrosu ile şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda bulunan Kırmızı-Siyahlı ekipte tek hedef ligi şampiyon bitirip 3. Lige yükselmek.

 Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler yaptığı açıklamada yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

 

GÖÇEBELER: “İSKELET KADROYU KORUDUK’

Başkan Göçebeler, “Karaköprü Belediyesispor olarak geçen yılki iskelet kadromuzu muhafaza ettik. Eksiklerimizi yönetim kurulu ve teknik ekiple birlikte tespit ettik. Eksik olan noktalarımıza transferlerimizi yaptık. Kendi tesislerimizde yeni sezon hazırlıklarına başladık. Karaköprü Belediyespor olarak BAL liginde mücadele eden takımlarda olmayan imkanlar bizde bulunuyor” dedi.

 

 TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kendi tesislerimizde ki 1. Etap kampından sonra 2. Etap kamp dönemi için Bolu’ya gideceklerini ifade eden Başkan Göçebeler,  “24 Ağustos’ta 2. Etap kamp dönemi için Bolu’ya gideceğiz. 12 günlük bir kamp yapacağız. Hem burada hem de Bolu’da ki kamp programında eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Tekrardan yönetim kurulu ve teknik ekip olarak eksik olan mevkilerimize transfer yapacağız. BAL liginde ki 3. Yılımızda ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Şampiyonluğa hem yönetim hem teknik ekip hem de futbolcular olarak inanmış durumdayız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195