Title of a News Article

KARAKÖPRÜ'YE MİSİAD ÇIKARMASI

.

KARAKÖPRÜ'YE MİSİAD ÇIKARMASI
banner206

 Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) yönetim kurulu üyeleri ile toplantıda bir araya geldi. Başkan Çiftçi, toplantı sonrası MİSİAD Üyeleri ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan’a Karaköprü’de yapılan tesisleri gezdirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yaklaşık 2 ay önce kurulan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD)’ın yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, MİSİAD yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökmen, MİSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve  Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan katıldı.

Başkan Çiftçi, toplantıda Karaköprü’de yapılan sosyal ve sporsal tesisler hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonrası Başkan Çiftçi, MİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan’a Karaköprü’de yapılan sosyal ve sporsal tesisleri gezdirdi.

Başkan Çiftçi, nezaretinde Aqua Park başta olmak üzere, Gençlik Merkezi ve Faruk Çelik Spor Kompleksini gezen MİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan Karaköprü Belediyesinin yapmış olduğu tesislere hayran kaldılar.

Tesis gezisi sonrası açıklama yapan MİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökmen, “Yaklaşık 2 ay önce ‘İnanalar Asla Kaybetmez” sloganı ile yola çıktık. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan Şanlıurfa’da ağırladık. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin katkıları ile Karaköprü İlçesinde yapılan tesisleri gezme fırsatı bulduk” dedi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise Şanlıurfa’nın Bocce sporu ile güneydoğunun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise,” Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon temsilcilerini ağırladık. İlçemizde tesislerimizi gezdirdik. Şanlıurfa’mız ve Karaköprü gelişiyor. Şanlıurfa’da da Karaköprü ilçesi değişime ve gelişime açık bir ilçe… Bizde Karaköprü Belediyesi olarak yapmış olduğumuz spor tesislerinde bu 3 branşı da dikkate alarak onlarında tesislerini oluşturacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195