Title of a News Article

Karaman’ın koltuğu sallanıyor

.

Karaman’ın koltuğu sallanıyor
banner206

Şanlıurfaspor’da Pazar günü alınan Yeni Malatyaspor yenilgisi Teknik Direktör Ünal Karaman’ın koltuğunu sallanır hale getirdi.

 

UĞUR BUDAK

Yeni Malatyaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-1 kaybeden Şanlıurfaspor’da, en çok eleştiri okları Teknik Direktör Ünal Karaman’a çevrildi. Geldiği günden buyana geçtiğimiz sezonun en başarılı isimlerinden Şaban Özel ile Mertcan Çam’ı oynatmaması ve forvet hattında da bir türlü istenilen verimi sağlayamayan Fortes’te oynatmakta ısrarcı olan Teknik Direktör Ünal Karaman, Yeni Malatyspor maçında alınan mağlubiyetin baş mimarı olarak gösteriliyor. Malatya yenilgisi ile zirveden uzaklaşan Urfaspor’da, taraftarlar en çok Karaman’a tepki gösterirken, “Bu hocayla başarının gelmeyeceğini belirtiyorlar.

Bu arada Ünal Karaman’ın, önümüzdeki hafta oynanacak Sivasspor karşısında alınabilecek bir kötü sonuç durumunda Sarı-Yeşilli ekiple yollarının ayrılabileceği konuşuluyor. Yönetimin de, Karaman ile yola devam edilip edilmeyeceği tartışmasını Sivasspor maçından sonra ele alacağı kaydediliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 14:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞANLIURFALI
ŞANLIURFALI - 8 yıl Önce

Ünal KAHRAMAN 24 FUTBOLCUNUN İÇERİSİNDE DAHA 11 YAPAMIYOR DERHAL İSTİFA ETMELİ

bayram44
bayram44 - 8 yıl Önce

ünalımda ünal - Malatyada böyleydi çok sevilirdi

SIRADAKİ HABER

banner195