Title of a News Article

Kardeşliğe pedal çevirdirler...

Kardeşliğe pedal çevirdirler...
banner206

URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu) ve Suriyeli çocukların spor ve bisiklet kültürlerinin güçlenmesi ve duygularının pekişmesi için bisiklet turu düzenlendi.
Şanlıurfa Kızılay Toplum Merkezi'nin düzenlemiş olduğu proje kapsamında URBİT üyeleri ve Suriyeli öğrencileri pedal çevirdi.
Her defasında farklı projelere imza atan URBİT(Urfa Bisiklet Topluluğu) bu defa da farklı bir projeye imza atarak adında söz ettirmeye devam ediyor.
URBİT vebŞanlıurfa Kızılay Toplum Merkezi'nin bisiklet turu 5 hafta devam edeceği öğrenilirken etkinliğe, 418 yaş grubunda toplam 30 Suriyeli öğrenci katılım sağlayacak.
Şanlıurfa Toplum Merkezi Proje Yöneticisi Gülbiz Eroğlu, amaçlarının Türk ve Suriyeli çocukları bir araya getirmek istediklerini belirtti.
URBİT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ise, "Şanlıurfa Kızılay Toplum Merkezi’nin hazırladığı bir proje kapsamında, Urfa Bisiklet Topluluğu ve toplum merkezi olarak Türk ve Suriyeli öğrencilerimizle bisiklet etkinliği düzenledik. Etkinliğe 30 öğrencimiz katılım sağlıyor. Amacımız hem bisiklet kültürünü yaymak hem de Suriye’den gelen mültecilerimizin geçmişte kalan olumsuz anıları unutturmaktır. Onlara güzel anılar bırakmaktır." Şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195