Title of a News Article

Kemal Kılıç ilk kez bunu yaşadı!

.

Kemal Kılıç ilk kez bunu yaşadı!
banner206
 Şanlıurfaspor’da göreve başladığı günden buyana başarılı sonuçlar alan Teknik Direktör Kemal Kılıç, Ümraniyespor yenilgisi ile ilk mağlubiyetini aldı.

Şanlıurfaspor’da ligin 11. Haftasında alınan 1-0’lık Denizlispor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı. Ligin 12. Haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına Altyapı Hocası İhsan Karabulut ile çıkan Sarı-Yeşilliler, bu maçı da 2-0 kaybetmişti. Bu maçın ardından hoca arayışlarını hızlandıran Urfaspor Yönetimi, Sarı-Yeşilli ekibi 2011-2012 sezonunda şampiyon yaparak TFF 1. Lig’e yükselten Kemal Kılıç ile yeniden anlaşma sağladı.

 

Fırtına gibi esmeye başladı

Üst üste alınan başarısız sonuçlarla küme düşme potasına doğru yaklaşan Sarı-Yeşilliler, Kemal Kılıç’ın teknik direktörlük görevine gelmesi ile birlikte güzel sonuçlar almaya başladı. Kılıç ile ligde 6 maça çıkan Sarı-Yeşilliler, bu maçların 3’ünden galip, 2’sinden beraberlik ve 1’inden de mağlubiyetle ayrıldı. 6 Maçta Urfaspor’a 9 puan kazandırmayı başaran Kılıç, Sarı-Yeşilli ilk 6 hedefinde iddialı yere getirdi. Ancak son alınan Ümraniyespor yenilgisi Urfaspor’a Play-Off yolunda büyük darbe vurdu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142