Title of a News Article

Kemal Kılıç itiraf etti

.

Kemal Kılıç itiraf etti
banner206
 Giresunspor’a 3-1 yenilen Şanlıurfaspor’da büyük üzüntü hakim. Giresunspor yenilgisini değerlendiren Teknik Direktör Kemal Kılıç, son haftaların en kötü maçını oynadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 20. Haftasında Giresunspor deplasmanından 3-1’lik yenilgi ile ayrılan Şanlıurfaspor’da moraller bozuk. Giresunspor maçını kaybederek Play-Off yarışında büyük yara alan Sarı-Yeşilliler, Giresun maçında gösterdiği kötü performansla da önümüzdeki haftalar için kötü sinyal verdi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Giresunspor maçının ardından değerlendirmede bulunarak, elde ettiği galibiyetten ötürü Giresunspor'u tebrik etti.

Giresun’a en az 1 puan için gittiklerini vurgulayan Kılıç, “Ama istediğimizi yapamadık. Ligde son haftaların en formda takımına karşı oynadık. Gol pozisyonu anlamında her iki takım da çok şey üretti. Mesela bizim en az 6 pozisyonumuz var. Giresunspor bizden daha fazlasını yaptı ve kazandı. Tebrik ederim. Biz ise son haftaların en kötü maçını oynadık. Kazansak 25 yapıp Play-Off yolunda umutlanacaktık. Giresunspor kazandı ve bence ilk iki yolunda çok önemli bir mesafe kat etti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195