Title of a News Article

Kemal Kılıç’a ağır ceza...

.

Kemal Kılıç’a ağır ceza...
banner206

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’a 4 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 Bin TL para cezası verdi.

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor’un 2-2 berabere kaldığı Göztepe maçında rakip takımın teknik heyetine yönelik sert tavırları dolayısıyla tribüne gönderilen Teknik Direktör Kemal Kılıç’a ağır ceza geldi. PFDK, bugün yaptığı toplantıda, Kılıç’a 4 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 Bin TL para cezası verdi. Ayrıca Sarı-Yeşilli ekibe de, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı 7 Bin 500 TL para cezası verdi.

PFDK tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi;

“ ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 18.02.2017 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR - GÖZTEPE A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübü teknik sorumlusu MUSTAFA KEMAL KILIÇ'ın, rakip takım mensuplarına yönelik ihraç öncesi ve sonrası hakaretleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2017, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merhaba
Merhaba - 7 yıl Önce

İyi olmuş. Şovmen

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142