Title of a News Article

Kemal Süt yeni hedeflerini açıkladı!

Kemal Süt yeni hedeflerini açıkladı!
banner206
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Denizlispor’u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt, Sarı-Yeşili takımın 2-1 galip geldiği Altınorduspor maçını Urfastar’a değerlendirdi. Şanlıurfaspor’un Altınordu karşısında özellikle ikinci yarıda güzel bir futbol ortaya koyduğunu belirten Süt, “İlk yarıyı 1-0 geride bıraktığımız karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belki zor bir maç oldu ama yine de bu karşılaşmadan taraftarlarımızın vermiş olduğu destekle galibiyetle ayrılmaktan doayı sevinçliyiz” dedi.

Süt, Altınorduspor karşısında alınan 3 puandan dolayı teknik heyet ile futbolcuları kutlayarak, “Kendilerine sonuna kadar güveniyoruz. Futbolcularımızın, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Denizlispor karşısında da aynı mücadeleyi gösterip 3 puan alacaklarını arzu ediyoruz” diye ifade etti.

Süt, Denizlispor deplasmanından Urfa’ya mutlu bir şekilde dönmek istediklerini vurgulayarak, bu maçı da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195