Title of a News Article

Kemal Süt'ten çağrı

Kemal Süt'ten çağrı
banner206

Cuma günü oynanacak Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına taraftarların akın etmesi bekleniyor.

Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan sonra Şanlıurfasporlu taraftarlar Passolig kart almak için yoğun talepte bulunurken, Passolig gişelerinin önünde de uzun kuyruklar oluştu.

Cuma günü saat 19:00'da kendi seyircisi önünde Gaziantep B.B.Spor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'da yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, taraftarı maça davet etti.

Şanlıurfaspor'un çok önemli maça çıkacağını ifade eden Süt, taraftarlarımız stadı doldursun, güzel bir şölen yaşayalım dedi.

Süt açıklamasında şöyle konuştu; "Cuma günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, Tüm taraftarlarımızdan isteğimiz GAP Arena stadını doldursunlar, maça erken gelsinler ve gişelerde herhangi bir sıkıntı yaşanmasın. Ben tahmin ediyorum bu sezonki an kalabalık taraftar kitlesi önünde futbol oynanacak. Taraftarımız ile birlikte sahadan galip ayrılarak onlara 3 puan hediye etmek istiyoruz. Son haftalarda aldığımız başarılı futbola bir yenisini daha ekleyerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Passolig kartına çok iyi bir rağbetin olduğunu anımsatan Süt, "Son günlerde kart satışlarının çok iyi olduğunu biliyoruz. Şuanada kadar tahminen 8 bin civarı kart satıldı. Bizim amacımız Passolig kart satışında Türkiye'de ilk sıralarda yer almaktır. Taraftarlarımızdan ricamız, kartlarını alsınlar ve GAP Arena stadına koşsunlar. Onlarla beraber güzel bir futbol şöleni yaşayalım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195