Title of a News Article

Kerem Şimşek iddialı konuştu

.

Kerem Şimşek iddialı konuştu
banner206
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, Göztepe deplasmanından galibiyetle döneceklerini söyledi.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 20. Haftasında pazartesi günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, lige verilen bir haftalık ara nedeniyle Antalya Bellek’te Göztepe maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Urfaspor, Göztepe maçından galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Kerem Şimşek, Urfastar’a iddialı açıklamalarda bulundu. Son olarak Karşıyaka’yı 1-0 yendiklerini anımsatan Şimşek, Göztepe maçından da 3 puanla döneceklerini söyledi.

 

Şimşek: Çok zorlu bir maç olacak

Sarı-Yeşilli ekibin Antalya’da çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Şimşek, “devre arasında çok sayıda oyuncuyla yollarımızı ayırdık ve 16 futbolcu takviye ettik. Tugay Kerimoğlu hocamız ile birlikte çok güçlü bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarımızı puan kaybetmeden kapatmak istiyoruz. Bu hafta Göztepe deplasmanına gidiyoruz, çok zorlu bir maç olacak. Göztepe maçından da 3 puanla ayrılıp üst sıralara yükselmeyi arzuluyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyorum” dedi.

 

“Hedefimiz Play-Off”

İlk yarıda aldıkları kötü sonuçlar nedeniyle şuanda küme düşme potasında bulunduklarını vurgulayan Şimşek, “Kimse korkuya kapılmasın, belki şuanda istediğimiz yerde değiliz ama Urfaspor asla küme düşmeyecektir. Biz Play-Off’a kalacak güçlü bir kadro kurduk. İnşallah alacağımız galibiyetlerle Play-Off’a kalmayı başaracağız, biz zoru başarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada Şanlıurfaspor’un deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma 8 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195