Title of a News Article

Kerimoğlu, Denizli’yi örnek alsın!

Kerimoğlu, Denizli’yi örnek alsın!
banner206
Türkiye’de çalıştırdığı büyük kulüplerle tarihe adını altın harflerle yazdıran Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli an itibariyle görevinden istifa etti.

Hamza Hamzaoğlu’nun gidişinden sonra Galatasaray’ın başında 12 maça çıkan tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Denizli, bu maçların 3’ünde galip, 3’ünden beraberlik, 6’sından da mağlup ayrıldı. Türkiye futbol tarihine ismini altın harflerle yazdıran Mustafa Denizli’nin istifasının ardından gözler bir dönem Galatasaray’da forma giymiş ve ardından tecrübesiz olduğu halde Teknik Direktörlük yapmaya çalışan Tugay Kerimoğlu’na çevrildi.

Başarısız ve tecrübesiz olan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, tüm tepkilere rağmen istifa etmedi. Şanlıurfaspor’un başına daha çok egosu ve başarısızlığıyla ön plana çıkan Kerimoğlu’nun, Mustafa Denizli’yi örnek alarak istifa etmesi bekleniyor. PTT 1.Ligde her yıl zirveye oynayan Şanlıurfaspor, Tugay Kerimoğlu ile birlikte çıktığı 17 resmi maçın sadece 2’sinden galip gelebildi. Oynadığı 23 lig maçında sadece 22 puan toplayabilen sarı-yeşilliler Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile adım adım kümeye gidiyor. Şanlıurfaspor taraftarlarının istifaya davet ettiği Tugay Kerimoğlu’nun, ısrarla takımın başında kalmaya çalışması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195