Title of a News Article

Kerimoğlu’undan Galatasaray’a büyük şok…

.

Kerimoğlu’undan Galatasaray’a büyük şok…
banner206

Galatasaray'ın sembol isimlerinden ve Şanlıurfaspor’un eskit teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, 208 bin liralık alacağı için takip başlattı.

Adını Galatasaray tarihine yazdırmış isimlerden biri olan Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı camiayı şaşırtan bir girişimde bulundu. Milliyet’ten Nevzat Dindar’ın haberine göre, Galatasaray’ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü, 208 bin liralık alacağı için icra takibi başlattı. Dün kulübe ulaşan tebligat mektubu ile ortaya çıkan durum, Florya’yı şaşkına çevirdi. Habere göre adliyeden gelen zarfta Tugay Kerimoğlu’nun alacağına yönelik gönderdiği icra tebligatı vardı.

Galatasaray’da 2013-14 sezonunda Roberto Mancini’nin yardımcısı olarak görev yapan Tugay Kerimoğlu, o döneme ait alacaklarının ödenmesini istiyordu. Tebligat mektubunda borcun 7 gün içinde ödenmesi gerektiği yazıyordu. Gelecekte Galatasaray’da teknik direktör olarak görev yapmasına kesin gözüyle bakılan Tugay Kerimoğlu’nun yaptığı bu hareket kafaların karışmasına neden oldu. Sarı-kırmızılılar, genç teknik adamın bu hareketi ile kulüpteki gelecek kariyerini yok ettiği yorumları yaptılar.

Tugay Kerimoğlu’nun bu davranışına anlam veremeyen Galatasaray Kulübü ise olayı hukukçulara bırakacak. Gerekli incelemelerde bulunulduktan sonra borcun ödenmesi ya da itiraz edilmesi yönünde karar verilecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142