Title of a News Article

Keşküş'ten MSK'ya destek sözü

Keşküş'ten MSK'ya destek sözü
banner206
Şanlıurfa'nın ilk ve tek bayan basketbol takımını kuran Memleketspor Kulübü Başkanı Gökhan Gökmen, yeni sezon öncesi ikinci takım hazırlıklarını da sürdürüyor. Erkek voleybol takımını da hayata geçirilmesi konusunda çalışmalarını tamamlayan MSK Başkanı Gökmen ve kulüp yöneticileri, hem kız hem de erkek olmak üzere iki farklı branşta liglerde mücadele edecek. 

Bayan Basketbol takımı ve erkek voleybol takımı için Karaköprü ilçesinde tesis edilen 3 katlı bina bugün gezildi. Memleketspor Kulübü Başkanı Gökhan Gökmen ve Genç Misiad Başkanı ile üyeleri bugün tesiste Şanlıurfa Gençlikspor İl Müdürü Hakan Keşküş'ü ağırladılar. Basketbol ve Voleybol takımı oyuncuları için hazırlanan tesiste incelemelerde bulunan Kulüp yöneticileri ve Gençlikspor İl Müdürü Hakan Keşküş, bir süre burada bulunarak takımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

MSK Başkanı Gökhan Gökmen, Gençlikspor İl Müdürü Hakan Keşküş'ün ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

Gençlikspor il Müdürü Hakan Keşküş ise, 'burada bulunmaktan dolayı çok memnunum. Memleketin tek bayan basketbol takımına sahip olmaları nedeniyle öncelikle Başkan Gökhan Gökmen olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Gençlikspor il müdürlüğü olarak maddi manevi tüm desteklerimi bu takımlarımıza vereceğiz. her iki takıma da yeni sezon öncesi başarılar dilerim' dedi. 


Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195