Title of a News Article

Kılıç da yaraya merhem olamadı

.

Kılıç da yaraya merhem olamadı
banner206
 Urfaspor'da göreve yeni başladığı ilk haftalarda başarılı sonuçlar almayı başaran Teknik Direktör Kemal Kılıç,   son haftalarda hayal kırıklığı yaşatıyor.

Şanlıurfaspor, sezona başladığı Teknik Direktör Ünal Karaman ile kötü sonuçlar alınca ligin 11. Haftasında yollarını ayırmıştı. Çok sayıda hoca ile görüşmelerde bulunan Sarı-Yeşilli yönetim, yeni teknik direktör olarak Kemal Kılıç'ı belirlemişti. Yeni görevine 3-0'lık Altınordu galibiyeti ile başlayan Kılıç, daha sonra aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off'a göz kırpmıştı. Ancak son 6 haftadır ligde galibiyete ulaşamayan Sarı-Yeşilliler, Play-Off hedefinden iyice uzaklaşırken, küme düşme potasına yaklaştı. Urfaspor taraftarlarının hafızalarında 'Kümeye mi gidiyoruz?' şeklinde sorular oluşurken, Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın artık biran önce takımı eski günlerine kavuşturması isteniyor.

Bu arada Göztepe maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Kılıç, 4 maç yedek kulübesi ve soyunma odasına giriş yasağı almış, bu nedenle Bandırma maçında takımının başında yer almamıştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 11:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı koca
urfalı koca - 7 yıl Önce

Atlet değişir gibi hoca değişilmesin kemal haca on numara kimse yargılamasın. bu saatten sonra gelen hoca olursa para çöpe gider. yensede yenilsede kümeye düşsede urfa spor bizimdir. yem etmeyin hocayı yönetim de elinden geleni yapıyor.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142