Title of a News Article

Kırmızı, transfer hakkında konuştu

Kırmızı, transfer hakkında konuştu
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, transfer komitesinin Cihat Hoca ile birlikte transfer çalışmalarına başladığını belirtti.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi planlayan Şanlıurfaspor, bu kapsamda güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyor. Sarı-Yeşilliler, geçen sezon hedeflenen başarının gelmemesinden dolayı yeni sezon için işleri daha sıkı tutuyor. Şanlıurfaspor Yönetimi, transfer çalışmalarını Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda yapacak.

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, Urfastar’a yaptığı açıklamada transfer komitesinin Cihat Hoca ile birlikte transfer çalışmalarına başladığını belirtti. Cihat Hoca’nın transfer raporunu yönetime sunduğunu belirten Kırmızı, Transfer Komitesi ile birlikte transfer çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti. Kırmızı, transfer çalışmalarının transfer dönemi bitimine kadar süreceğini dile getirerek, güçlü bir kadro kurmayı planladıklarını ve bunun için acele etmek istemediklerini söyledi.

Kırmızı, yeni sezon kampını da 14 veya 15 Temmuz’da başlayacaklarını vurgulayarak, nerede kamp yapacaklarının henüz netlik kazanmadığını söyledi.

 

Kırmızı destek istedi

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, 2014-2015 futbol sezonuna güçlü bir kadro ile başlayacaklarını belirterek, hedeflerinin şampiyonluk olacağını ifade etti. Urfalıların bu işin arkasında durması gerektiğini dile getiren Kırmızı, “Yeni sezonda bizi hedefimize taşıyabilecek bir kadro kurmak istiyoruz. Bunun için acele etmiyoruz. Hedefimize ulaşma konusunda taraftarlarımızdan da tam destek bekliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195