Title of a News Article

Kırmızı'dan flaş açıklamalar

banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, bugün oynayacakları Giresunspor’u yenerek Denizlispor mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi. Devre arasında transfer yapacaklarının müjdesini de veren Kırmızı, 3-4 takviye yapacaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı düzenlediği basın toplantısında tüm merak edilenleri cevapladı.

El Ruha Otelde basın mensuplarını konuk eden Kırmızı, basın mensuplarından gelen soruları içtenlikle cevapladı.

Kulüp 2. başkanı Mehmet Çavuş, Yönetim kurulu üyesi Kemal Süt ve Kulüp CEO'su İsmet Türker'inde katıldığı basın toplantısında Şanlıurfaspor'un kalıcı gelir konusunda atacağı adımlar da konuşulanlar arasında yer aldı.

Kırmızı, özellikle geçen hafta alınan kötü sonuçtan sonra basın toplantısı düzenlediklerini belirtirken, "Bizler iyi sonuçtada kötü sonuçtada takımımızın yanındayız" dedi.

Bu yenilgi inşallah bizlere ders olur ve bir daha yenilgi yaşamayız diyerek açıklamasını sürdüren Kırmızı, "Son günlerde dedikodusu yapılan takımda arkadaşlık ortamının iyi olmadığı yönündeki durum hiçte öyle değil. Takımda arkadaşlık ortamı çok iyi durumda bundan emin olabilirsiniz" dedi.

Teknik Direktör Cihat Arslan'a başka bir takımdan teklif geldimi sorusunu cevaplayan Kırmızı, "Cihat hoca ile uzun yıllar beraber olmayı düşündüğümüz bir insan. Çünkü gerçekten kaliteli bir hocamız var. her konuda kendini ispat etmiş bir hocadır. Hocamıza teklif geldiği ile ilgili herhangi bir bilgimiz yok. Hocamız gelipte bize bana bir teklif geldi demedi. Böyle bişey olsa bile yadırgamayız. Çünkü PTT 1. Ligin en iyi hocası ile çalışıyoruz. Hocamızın başka bir takıma gitmesi bizim aklımızdan bile geçmedi. Başka bir takımdan teklif geldiği gibi haberler doğru değildir" diye açıkladı.

Ocak ayında kulüp başkanları Urfa'da toplanacak

TFF Ocak ayında Şanlıurfa'da bir toplantı düzenleyecek diyerek, Şanlıurfa'nın futbola ev sahipliği yapacağını vurgulayan Kırmızı, "TFF Yetkilileri ile görüştük. Ocak ayı içinde Urfa'da TFF Başkanı yetkilileri ve kulüp başkanları Urfa'da toplanarak istişarede bulunacak" dedi.

Şanlıurfaspor en az sıkıntısı olan takımdır

Şanlıurfaspor'un Türkiye'deki en az sıkıntısı olan takımların başında geldiğini söyleyen AS Başkan Kırmızı, "Bizim Devlete SGK ve vergi gibi en ufak bir borcumuz yok. Diğer kulüpler bu konularda çok sıkıntı yaşarken, bizim takımımızın böyle bir sıkıntısı olmadı.

Bende memnun değilim

Şanlıurfaspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçları deüğerlendiren Kırmızı, "Biyerlere mesaj vermek için söylemiyorum. sadece Denizlispor maçı için değil, son 5 haftada alınan sonuçlardan bende memnun değilim. İnşallah ileriki haftalarda gerekli puanları alırız ve ilk 2 den çıkarız. Ders alıyoruz, bunları istişare yapıyoruz. Futbol şube sorumlularımız şuan futbolcular gibi kamptalar. gerekli olan herşeyi yapıyorlar. Biz yönetim kurulu olarak ileriki haftalardan çok umutluyuz.

"Youssef inşallah arkadaşlarının arasına katılır"

Youssef Yeşilmen'in neden kadro dışı bırakılması ile ilgili soruya ise Kırmızı, "Hocamızın ve futbol şube sorumlularımızın ortaklaşa vereceği kararla inşallah bugünlerde arkadaşlarının arasına katılır diye umut ediyorum.

Biz forvete eksik adam almadık

Şanlıurfaspor'un forvetsiz olmadığını, forvette gerekli verimi almadıklarının altını çizen Kırmızı, "Bizim forvelerimiz var fakat gerekli verimi alamadık. Biz eksik bişey yapmadık. Abdulkadir Özgen, Serdar Özbayraktar, Zenke, Tello, Youssef Volkan gibi futbolcular kötü futbolcular değil. Bunları sezon başında söylesek kim yok derdi. Sadece verim alamadık. verim alacağımız arkadaşları oraya takviye yapacağız.

Geçmişten çok ders aldık

"Biz geçmişten çok ders aldık. Biz taşları yerinden oynatmayacağız. en fazla 3-4 futbolcu alacağız. İnşallah mevcut arkadaşlardan da gerekli verimi alırsak, nistediğimiz seviyeye geliriz.

Geçen sezon futbolcuları gönderirken, zamanlama hatası yaptık. devre arasıda 1 haftaydı. bu konudada zorluk yaşadık. İnşallah bı kez nokta transferler yaparak eksik mevkilerimizi kapatacağız".

"Stadı Kiraladık"

GAP Arena stadını 3 yıllığına kiraladıklarını duyuran Kırmızı, GAP Arena stadını kiraladık. 3 Yıllık kira zamanı bitince ,inşallah bu kez bedelsiz ve uzun süreli kiralayacağız.

Kalıcı gelir için 3 tane şirket kurduk

Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir konusunda 3 tane şirket kurduk. Bunlar kalıcı gelir için faaliyetlerde bulunacak. İnümüzdeki yıllarda Şanlıurfaspor'un para sıkıntısı olmayacak. Her futbolcu Şanlıurfaspor'a gelebilecek. Para için oyuncu almamazlık yapmayacağız.

Puan kaybettiğimiz her maç bizi üzdü

Kırmızı, Şanlıurfaspor'un puan kaybettiği tüm maçlarda üzüldüklerini ifade ederek, "Antalya ve Elazığspor maçlarında da çok üzülmüştük fakat Denizlispor yenmilgisi hepsini bastırdı. İlk haftalarda iyi geçirdiğimiz haftalardan sonra kolay sandığımız maçlarda puan kaybettik. son 3 haftada alabileceğimiz en iyi puanları topladıktan sonra devre arasında yapacağımzı takviyelerle başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kemal Tokak'ın sakatlığı uzun sürdü

Kemal bize gelirken sakatlığının 2-3 haftada dzüeleceğini söyledi ama sakatlığı uzun sürdü.  Hatta 2 gün önce menajeri ile görüştük. Bize karşı çok mahçup olduğunu söyledi.Şanlıurfaspor'u mahkemey vermiş olduğu yalandır. Böyle bişey yok. Şuan bize nasıl istiyorsanız öyle yapalım dedi. 'İsterseniz geleyim oynayayım, yada gelip sözleşmemi fesh edin' bizlere demiştir.

Kemal Süt: "Taraftarlık zor günde belli olur"

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt ise yarın oynanacak Giresunspor karşılaşması için taraftarlara seslenirken, "Taraftarlık zor günlerde belli olur. Yarın gelip stadı doldursunlar hep beraber sevinelim" dedi.

"Stadın sorunu yokmuş"

Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı ve ambiyansının iyi olmadığını söylenen GAP Arena stadının tribünleri ile ilgili iyileştime çalışmaları yapılacakmı sorusunu cevaplayan AS Başkan Nabi Kırmızı, "Adana Demirspor maçında gördüğümüz gibi stadın bir sorunu yokmuş. Adana Demirspor taraftarları bize iyi bir ders verdi. meğer sorun sahada değil bizdeymiş. Yeni bir stat yaparsak yaparız. aksi takdirde maçlarımızı burada oynayacağız.

Denizbank Bonus bize katkı sağlayacak

Şanlıurfaspor'un bonus kartının olduğunu hatırlatan Kırmızı, Taraftarlarımız bu kredi kartından alıp kullansınlar. Kulüplerine katkı sağlasınlar. Şimdi başka bir bankada Şanlıurfaspor kredi kartı çıkartacak. İnşallah bu projeler Kulübümüze katkı sağlayacak.

Taraftarlardan katkı bekliyoruz

Taraftarlardan forma alma konusunda destek isteyen Kırmızı, Urfa Store'de satılan formaları genelde Urfa dışından gelenler alıyor. Taraftarlarımızdan ricamız takımlarına destek versinler. Gelip formalarını alsınlar. Tabi burada forma satamıyorsak bizlerde kendimizde pay biçiyoruz. Kimseyi suçlamadan nasıl daha fazla forma satarız diye düşünmemiz lazım"

Çavuş: "Benim için kalıcı gelir şampiyonluktan daha önemli

Şanlıurfaspor 2. başkanı Mehmet Çavuş, Kalıcı gelirin şampiyonluktan daha önemli olduğunu vurgularken, "Benim için kalıcı gelir daha önemli tabi bu kendi düşüncem. Biz şimdiye kadar gerekli desteği alamadık. Benden sorsalar benim için önce kalıcı gelir. Her dönem 2-3 tane hat alıp ağrı kesici ile bu işi çözmek mesele değil. Asıl hastayı ameliyat etmek önemli. kimseye el açmak değil. takımın kendi geliri olmalı. İnşallah tüm kurumlar ve belediyeler destek verir kalıcı gelir konusunda iyi bir aşama katetmiş oluruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 18:07
YORUM EKLE