Title of a News Article

Kolluklara veda zamanı…

.

Kolluklara veda zamanı…
banner206

Can Spor Okulları, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yeniden yüzmer kursları vermeye başladı. 2007 Yılından buyana Şanlıurfa’da yüzmer kursu veren Can Spor Okulları, “Kolluklara veda zamanı” diyerek, herkese kolluk takmadan yüzmeyi öğretmeyi planlıyor.

Şanlıurfa’da uzun yıllardır yüzme kursları veren  Can Spor Okulları, sezonu bir kez daha açıyor. Dedeman ve Harran Otelleri’nde yüzme kursu veren Can Spor Okulları, yüzmeyi bilmeyen gerek öğrenciler ve gerekse de diğer yetişkinler için başvuru almaya başladı.

Can Spor Okulları Genel Koordinatör Hilal Göktepe, konuyla ilgili Urfastar’a yaptığı açıklamada, “2007 yılında kurulan Can spor okulları  yaz sezonuna gümbür gümbür başlıyor. Kollukları çıkartıyoruz sloganıyla hiç bir çocuğumuzun kolluk takmasına gerek kalmadan yüzmesi ve  yüzmeyi bilmeyen yetişkinlerimize yüzmeyi öğretmeyi hedefliyoruz diyerek yaz sezonunu açıyoruz. Yüzmeyi öğrenen öğrencilerimizin ve yetişkinlerimizin zamanı geldiğinde profesyonel bir şekil de yüzmeyi öğrendikten sonra belki de bir başkasının hayatını kurtarabilir. Deneyimli  profesyonel bay bayan eğitmenlerimizle sizleri bekliyoruz .www.cansporokullari.com ziyaret ederek sizlere faydalı olabiliriz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195