Title of a News Article

Korukır, 1 yıllık imza attı

PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Osman Özköylü’den boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Engin Korukır’ı getirdi. Sarı-yeşilli ekip Şanlıurfaspor, GAP vadisi tesislerinde düzenlenen törende Teknik Hoca Korukır’a 1 yıllık imza attırdı.

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Engin Korukır, “Birbirimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz çünkü büyük camialara geldiğiniz zaman asla küçük düşünceler içerisinde olmayacaksınız.” Dedi. Korukır, “Yaklaşık 19 yıldır teknik adamlık görevini yapıyorum. Bunun 7 senesi Sayın Hikmet Karaman’ın yardımcılığıyla geçti, 1 senesi Yılmaz Vural, diğer senelerde ekibimizle beraber özellikle PTT liginde görev yapıyoruz. Mesuliyetimizin farkındayız çünkü bu camiaya geldiğimiz zaman 6, 5, 4, ve 3’üncülükten söz edemezsiniz. Söyleyeceğiniz şey ya 1.’liktir ya 2.’liktir. Eğer ben 1 ve 2 dışındaki sıradan bahsedersem o zaman bu camianın daha altında bir takımda çalışmam lazımdı.

Özellikle son 3 senedir hazırlayıpta devamını getiremediğim takımlar şampiyon oldu. Bütün isteğim ve dileğim teknik heyetimizle beraber, bu güzel camiayı hak ettiği ligde oynatmak çok kolay mı, değil ama çok zorda değil. Çünkü çalıştığınız zaman muhakkak ki bunun karşılığını alırsınız. Biz kendimizden çok eminiz, kendimizden emin olduğumuz içinde bu kadar iddialı konuşuyoruz. Sizlerde 6-7 ay sonra süper lig yolunda ekibimizle beraber karşınıza geçeriz. 1 yıllık imzaladım seneye inşallah yönetim kurulu bizle 3 sene imzalar.” Diye konuştu.

Şanlıurfaspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün ise, Teknik Direktör Engin Korukır ile birlikte transfer çalışmalarının hızlanacağını ve takım olarak görüştükleri futbolcuların olduğunu belirtti. Yapılan konuşmaların ardından Teknik Direktör Engin Korukır, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Öte yandan imza törenine Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Kemal Süt, Süleyman Aksu, Ali Veziroğlu, Mithat Arhan, Sportif Direktör Zafer Tüzün, Teknik Direktör Engin Korukır ve yardımcı antrenörleri ile basın mensupları katıldı. 

(Kaynak: utv.com.tr)

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195