Title of a News Article

Korukır ateş püskürdü!

.

Korukır ateş püskürdü!
banner206

 Ptt 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır hakem hatalarına dikkat çekerken, Göztepe Teknik Direktör Metin Diyadin ise ligde planladıkları oyunla hedeflerine ulaşacaklarını düşündüğünü söyledi.

PTT 1'inci Lig'de sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak tek puan alan Şanlıurfaspor'da teknik direktör Engin Korukır, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada hakem hatalarını eleştirirken, şöyle dedi:

"Maçla ilgili çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Yıllardır bu mesleğin içerisindeyim. Herhalde bize denk geliyor. Mersin İdmanyurdu teknik direktörüydüm. Süleyman Abay'dı maçın hocası. 90'ncı dakikada gol yedik. Bugün 6 dakika uzatma da verebilirsiniz tamam hiçbir itirazım yok ama lütfen faullere bir baksınlar. Yazık, günah. Biz de emek harcıyoruz."

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, planladıkları oyunla hedefe ulaşacaklarını düşündüğünü ifade ederek, "Zorlu bir maç olacağı muhakkaktı. Çünkü bu ligin özelliğidir. Bu özellikle mücadeleye dayalı bir ligdir. Şanlıurfa'nın iki haftadır galibiyet alamamış olması da onlar açısından çok önemliydi. Ama bizim de hedeflerimiz bakımından galip gelmeyi çok arzu ediyorduk. İlk yarıda da öne geçebileceğimiz pozisyonlar bulduk. İlk 25 dakikalık bölümde kendi takımım için söylüyorum, oyuna beklediğimiz gibi başlayamadık. 30'uncu dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Olmaması gereken bir gol yedik. Birçok gol pozisyonunu harcayarak son dakikada gelen golle de 1 puanla dönüyoruz. Zorlu lig maratonunda bunlar klasik ve zorlu geçiyor. Planladığımız oyunla hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195