Title of a News Article

Kriz Urfaspor'u kötü vurdu!

.

Kriz Urfaspor'u kötü vurdu!
banner206

Hafta içi çalkantılı günler geçiren Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Bugsaşspor'a 3-2 yenilerek, bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 6. haftasında deplasmanda Bugsaşspor ile karşı karşıya geldi. Ligde karşılaştığı 5 maçın 4'ünü kazanan, 1'inden de beraberlikle ayrılan Sarı-Yeşilliler, Ankara'da aradığını bulamadı. Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın öğrencileri, Bugsaşspor'a 3-2 kaybederek, sahadan puansız ayrıldı.

Bugsaşspor'a galibiyeti getiren golleri 9. ve 72. dakikalarda Mustafa Çeçenoğlu ile 68'de Ahmet Sun  kaydederken, Sarı-Yeşilli ekibin gollerini de 47. dakikada Can Erdem ve 88. dakikada Ömer Bozan attı. Ayrıca Sarı-Yeşilli ekipte, 88. dakikada Aykut Bozan kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

 

Maddi kriz mağlubiyet getirdi

Bu arada Şanlıurfaspor'un, Bugsaşspor'a boyun eğmesinde maddi krizden dolayı kaynaklandığı belirtiliyor. Bilindiği gibi: Hafta içi Sarı-yeşilli oyuncular, alacaklarını alamadıklarından dolayı Bugsaşspor maçının antrenmanlarına çıkmamışlardı.

Bunun yanı sıra Şanlıurfaspor Yönetimi, olağanüstü kongre kararı almıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2018, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil  dağbaşı
Halil dağbaşı - 5 yıl Önce

Artık kemal saraçın zamanı geldi geçiyor

SIRADAKİ HABER

banner195