Title of a News Article

Kubilay, Mili Takımda!

Kubilay, Mili Takımda!
banner206
 Ümit Milli Futbol Takımı, 27 Mart Cuma günü İstanbul'da Danimarka, 31 Mart Salı günü de deplasmanda Bosna Hersek ile yapacağı hazırlık maçlarının çalışmalarını sürdürüyor. Ümit Milli Takımın aday kadrosunda Şanlıurfaspor’un başarılı oyuncusu Kubilay Sönmez de bulunuyor 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Ercan, A Milli Takım kafilesinde yer alırken, Ümit Milli futbolcular bu kamp dönemini 17 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu ile geçiriyor.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesi Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan 17 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu, Salih Uçan'ın da kampa katılmasıyla daha güçlü bir ekip olacaklarını belirterek, "27 Mart Cuma günü Danimarka ve 31 Mart Salı günü Bosna Hersek ile oynayacağımız karşılaşmalarda teknik sorumlu olarak ben sahaya çıkacağım. Bana bu görev verildi. Ekip arkadaşlarımla birlikte Ümit Milli Futbol Takımımızı eylül ayında başlayacak 2017 U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlamak amacıyla bu iki karşılaşmada görev yapacağız. Kendi futbol anlayışımızı uygulamaya çalışacağız. Oyuncularımızla ilgili bir sakatımız dışında sıkıntımız yok. Salih Uçan'ın da katılmasıyla daha güçlü bir kadromuz oldu. Özellikle 1995 doğumlu oyuncularla da kadroya takviye yaptık. Takımımızı gençleştirip, daha geniş bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Elazığsporlu futbolcu Ümit Karaal ise, kampın güzel bir havada geçtiğini ifade ederek, "Çok güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Danimarka ve Bosna Hersek ile yapacağımız maçlar hazırlık müsabakaları ama resmi karşılaşmalar öncesinde bizim için iyi bir test olacak. Güzel sonuçlarla bu kampı bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

SALİH KAMPA KATILDI

Fenerbahçe'den kiralık olarak İtalya'nın Roma Kulübü'ne giden ve sezon başından bu yana ilk kez Pazar günkü Cesena maçında ilk 11'de forma giyen Salih Uçan dün gece kampa katıldı.

Ümit Milli Takım'ın, Danimarka ile yapacağı maç Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak. Bosna Hersek karşılaşması ise Katanj Şehir Stadı'nda TSİ 15.00'de oynanacak.

Milli takımın aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Enes Ünal (Bursaspor), Muhammed Alperen Uysal (Galatasaray), Hakan Çinemre (Adana Demirspor), Emre Uğur Uruç (Adanaspor), Ümit Karaal (Elazığspor), Emre Can Coşkun (Denizlispor), Ahmet Yılmaz Çalık, İrfan Can Kahveci, Berat Tosun (Gençlerbirliği), Özgür Özdemir (Nürnberg), Emre Kılınç (Boluspor), Bilal Başacıkoğlu (Feyenoord), Enver Cenk Şahin (İstanbul Başakşehir), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Hakan Barış, Gökhan Sazdağı (Manisaspor), Salih Uçan (Roma), Kaan Ayhan (Schalke 04), Kubilay Sönmez (Şanlıurfaspor), Atabey Çiçek (Hacettepe).

Danimarka maçı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak. Bosna Hersek mücadelesi ise Katanj Şehir Stadı'nda TSİ 15.00'te oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142