Title of a News Article

Kudat'tan çağrı...

Kudat'tan çağrı...
banner206
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat Cumartesi günü 11 Nisan Stadında oynanacak olan Kocaelispor maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Kudat, tüm Şanlıurfalı futbolseverleri takıma destek için maça davet etti.

 

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor ligin 21. Hafta maçında 10 Şubat Cumartesi Günü 11 Nisan stadında Kocaelispor’u ağırlayacak. Bu önemli mücadele öncesi Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat Şanlıurfalı futbolseverleri maçta takımı desteklemeye davet etti.

 

Başkan Kudat yaptığı açıklamada takımın önemli bir dönemden geçtiğini, taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

 

Kudat açıklamasında şunlara yer verdi:

“Takımımız ligin ilk devresinde bazı olumsuzluklar ve kötü sonuçlar neticesinde istemediğimiz bir sıralamada yer aldı. Ancak yaptığımız teknik direktör değişikliğiyle birlikte iyi bir ivme yakaladık ve ligde 8 haftadır mağlubiyet almadan ilerliyoruz. Son oynadığımız maçta Tarsus İdmanyurdu gibi ligin güçlü ekiplerinden birini deplasmanda 3-1 mağlup ettik. Ben takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. İnşallah bu hafta da önemli rakiplerimizden Kocaelispor’u sahamızda mağlup ederek üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz. Bu maçta Şanlıurfalı tüm futbolseverleri, taraftarlarımızı takımımıza destek vermek için tribüne davet ediyorum. İnşallah hep beraber takımımızı daha iyi yerlere getireceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195