Title of a News Article

Kudat’tan bilek güreşçilere ziyaret

.

Kudat’tan bilek güreşçilere ziyaret
banner206

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Türkiye’de ve Avrupa’da önemli başarılar elde eden Kulübün bünyesindeki Bilek Güreşi takımını ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ve Avrupa’da düzenlenen şampiyonlarda önemli başarılar kazanan Karaköprü Belediyespor Bilek Güreşi takımının antrenmanını Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ziyaret etti.

Bilek Güreşi takımının antrenmanını yakından takip eden Başkan Kudat, Karaköprü isminin Avrupa’da ve Türkiye’de duyulması adına sporcuların daha fazla çalışmalarını istedi.

Sporu her zaman desteklediklerini ifade eden Başkan Kudat, “Karaköprü Belediyespor’umuzun bünyesinde bulunan bilek güreşi takımımızın antrenmanını ziyaret ettik. Geçtiğimiz yıl Antalya düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında 4 altın 4 Gümüş 2 Bronz madalya kazanarak Polanya’daki, Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve en önemlisi Karaköprü’müzü temsil ettiler. Polanya’daki Avrupa şampiyonasında ise Karaköprü’müze 2 gümüş madalya kazandırdılar. İnşallah önümüzdeki şampiyonlarda daha fazla çalışarak ilçemizin ismini daha fazla duyuracaklar” dedi.

Karaköprü Belediyespor bilek güreşi sporcuları ise, Kulüp Başkanı Mehmet Kudat’a spora ve sporcuya yaptığı önemli desteklerden dolayı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195