Title of a News Article

Küme düşen ilk takım belli oldu

Küme düşen ilk takım belli oldu
banner206
PTT 1. Lig'in 29. hafta maçında Orduspor'u yenen Bucaspor, ligde kalma adına önemli bir galibiyet aldı. Orduspor ise aldığı bu galibiyetle küme düşmeyi matematiksel olarak garantiledi.

5 HAFTA KALA KÜME DÜŞTÜ
PTT 1. Lig'de Bucaspor, sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından 11 puanda kalan Orduspor'un bitime 5 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e düşmesi kesinleşti. Bucaspor ise ligde 4 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu arada, Orduspor'da Özgen Erdem'in 62. dakikada kullandığı penaltı atışında kaleci Ömer Kahveci topu kurtardı.

ORDUSPOR CEPHESİ
Ligden düştükleri için üzgün olduklarını söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Oyuna ilk 10 dakika Bucaspor baskısıyla başladık. Bu baskıyı atlattıktan sonra oyundaki dengeyi sağladık. 25. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü de ele geçirdik ama rakip bulduğu golle öne geçti. İkinci yarıya yine rakip baskılı başladı ama o baskıyı kırdık. Penaltıyı golle sonuçlandırabilseydik bugün burada mağlup olmadan ayrılabilirdik" dedi.Bucaspor maçından almayı umdukları galibiyetin kendilerine direnç sağlayacak olduğunu da ifade eden Özcan, "Bizim için bir direnişin başlangıcı olacaktı. Oyuncularım büyük bir özveriyle cesurca oynadılar. Büyük bir mesafe kat ettiler. Ligde de direnen ve başa baş mücadele eden bir takım vardı. Biz kaybederken, kazananlar sayfasındaydık. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama birçok şeyi kazandığımızı biliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195