Title of a News Article

Lider, Antalya yolcusu

.

Lider, Antalya yolcusu
banner206

PTT 1. Lig'in namağlup lideri Samsunspor, ligin 8. haftasında karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarının Samsun ayağını bugün yaptığı tek antrenman ile tamamladı.

Milli aranın sona ermesiyle beraber 17 Ekim’de deplasmanda karşılaşacakları Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde bir antrenman yaptı. Samsunspor, bugün saat 15.00 uçağı ile direkt olarak Antalya’ya uçacak ve maç hazırlıklarına orada devam edecek. Kırmızı kart cezası bulunan Kone’nin de yer aldığı 20 kişilik seyahat kadrosuna sakatlığı bulunan futbolcular Taha ve İvonov dahil edilmedi.

 

“LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEMİZ İÇİN KAZANMAMIZ GEREKİYOR ”

Antrenman sonrasında görüşlerini bildiren kırmızı-beyazlı ekibin genç savunma oyuncusu Canber Aydın, “Bundan sonraki bütün maçlar zorlu zaten. Hafta içinde rakiplerimizi analiz ediyoruz. Hocamız bize gerekli taktikleri veriyor. Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun için de kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi vereceğiz” dedi.

 

ANTRENMANDAN NOTLAR

Kırmızı-beyazlı ekibin Samsun’daki son antrenmanı saat 11.00’de başladı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde devam eden idman, taktik çalışmasıyla sürdü. Özat, takımı 2 parçaya bölerek, 1 takıma şut çalışması yaptırırken, diğer takımada yarı sahada taktik gol çalışması yaptırdı. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maç ile sonlandı. Antrenman 1 buçuk saat sürdü.

Samsunspor, 3 gün boyunca maça Antalya'da hazırlanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195