Title of a News Article

Liseler arası futbol turnuvası başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Liseler Arası Futbol Turnuvası' düzenlenen törenle start aldı. Turnuvanın temsili açılış vuruşunu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, "Kurumsal olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, spora ve gençliğe verdiği önemle gündeme gelmeye devam ediyor.  Her geçen gün düzenlediği yeni organizasyonlar, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme desteği ve organize ettiği turnuvalarla sosyal yaşamın her alanında olduğu gibi sporda da farkını hissettiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez liseli gençleri tek çatı altında buluşturdu.

 

32 LİSE TAKIMI BU TURNUVADA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak düzenlediği 'Liseler Arası Futbol Turnuvası' Eyyübiye ilçesindeki Yenice Spor Tesislerinde start aldı. 32 takımın katılım gösterdiği ve yoğun ilgi gören turnuva, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Kılıç'ın temsili vuruşu ile başladı. Yoğun taraftar kitlesinin de yer aldığı turnuvanın ilk gününde Eyyübiye Meslek Lisesi ile Karaköprü Meslek Teknik Lisesi ve Şair Nabi Anadolu Lisesi ile Saraç İlgi Okulları karşı karşıya geldi.

 

BAŞKAN VEKİLİ KILIÇ, "BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİN YANINDA"

35'er dakikadan ve ikişer devreden oluşan maçlar öncesi gençlere seslenerek katılımlarından dolayı tüm okullara teşekkür eden Başkan Vekili Nihat Kılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.

Vekil Kılıç, " Gençlik için çok güzel bir organizasyon ile tekrardan sporcu kardeşlerimiz ile birlikteyiz.  Bu tür organizasyonlarla genç kardeşlerimizin enerjilerini spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu tür ortamları oluşturmayı biz kendimize görev biliyoruz. Gençlerimizin eğitim konusunda her bireye görevler düşmektedir. Spor eğitmenlerimize, hakemlerimize ve bizlere de düşen görevi hep birlikte güzel bir şekilde yapmalıyız. Eğer ki biz gençlerimizi bu tür ortamlara yönlendiremezsek, gençler madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklara yönelirler. Tüm bu olumsuzlukların önüne geçebilmek için bizim gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Ben genç kardeşlerimizin eğitilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. Günde 8'er takımın mücadele sergileyeceği turnuva eleme usulü ile devam edecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelen günde final karşılaşmasının gerçekleştirildiği turnuvada dereceye giren okullara aynı gün ödülleri verilecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195