Title of a News Article

Maruf Güneş aday olacak mı?

.

Maruf Güneş aday olacak mı?
banner206

Adı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan adaylığı için geçen İş Adamı Maruf Güneş’ten beklenen açıklama geldi. Güneş, kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini belirterek, oluşturulacak bir aday listesinde de yer almayı düşünmediğini söyledi.

Şanlıurfaspor’da, gözler 12 Haziran Pazar günü Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda yapılacak kongreye çevrildi. İlk kongrede çoğunluğun sağlanmayacağı ve seçimin bir hafta sonraya erteleneceği konuşuluyor. Kongrede henüz kimin aday olacağı da belli değil. Spor camiasında Kulüp Başkanı Fethi Şimşek veya Urfaspor eski yöneticisi Maruf Güneş’in kulüp  başkanlığın aday olacağı ifade ediliyor. Şimşek, kararını Bakan Faruk Çelik ve belediye başkanları ile görüştükten sonra vereceğini açıklamıştı. Henüz Şimşek’in aday olup olmadığı kesinlik kazanmazken, Şimşek’in aday olmaması durumunda adaylık için ismi geçen İş Adamı Maruf Güneş’ten beklenen açıklamada geldi.

Güneş, kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini belirterek, oluşturulacak bir aday listesinde de yer almayı düşünmediğini söyledi. Güneş, ayrıca mevcut kulüp başkanı Fethi Şimşek’in yeniden aday olacağına inandığını belirtti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195