Title of a News Article

Maruf Güneş'ten taraftara mesaj

Maruf Güneş'ten taraftara mesaj
banner206
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Sarı-Yeşilli taraftarlara çağrıda bulunarak, Passolig kartlarını bir an önce almalarını istedi. Yönetim kurulunun üzerine düşeni yaptığını vurgulayan Güneş, “Taraftarlarımız da üzerine düşen görevi yapmalı, herkes birer Passolig Kart ve kombine alarak takımlarına destek olsun” dedi. 

UĞUR BUDAK
14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini PASSOLİG Kartlar'ına bırakmıştı. Bunun için  maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile giriliyor. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu yıl taraftarlarının büyük desteğine ihtiyaçları olacağını belirterek, Urfaspor’a gönül veren tüm taraftarların Passolig kart almaları gerektiğini söyledi.

Güneş, açıklamasında şunları kaydetti;

"Bu sezondan itibaren özellikle Urfaspor taraftarının ve herkesin şunu iyi bilmesini istiyoruz. Bu işin artık bir dönüşü yok. Bu sezondan itibaren artık bu kart uygulanacak.  Bu Passolig" kartı kulübümüze aynı zamanda gelir olarak gelecek ve biz de bu kartların alımını teşvik etmek için elimizden gelen, mevzuatın el verdiği ölçüde pek çok öncelik ve avantaj sağlayacağız.”

 

“Taraftar üzerine düşeni yapmalı”

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Urfaspor taraftarlarının 1000’in üzerinde Passolig kartı aldığını vurgulayarak, “Yönetim kurulu olarak biz üzerimize düşen görevi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak Şanlıurfaspor’a gönül veren taraftarlarımızın da üzerine düşen görevi yapmalarını bekliyoruz. Eğer hedefimiz şampiyonluksa herkesin birer Passokart ve kombine almalarını istiyoruz” diye ifade etti.

 

“Boş tribünlere oynamak bizi üzer”

Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da, Passolig uygulamasından dolayı tribünlerin boş kalabileceği endişesi de var. Bunun için taraftarlara büyük görev düştüğünü kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, “Lige şampiyonluk parolasıyla başlayacak bir takım, tribünde beklediği desteği göremezse bu bizleri derinden üzer. Bu nedenle taraftarlarımızı yeni sezonda yanımızda görmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda onların büyük desteğine ihtiyacımız var. Bizlere hayal kırıklığı yaşatmasınlar tribünlerde yerlerini alarak takımlarının yanında olsunlar” şeklinde konuştu.

 

Sistem nasıl çalışacak?

Yeni sezonda maçlara girmek isteyen taraftarlar "www.passolig.com.tr" internet sitesi veya özel satış noktalarından Passolig kartlarını alacak.

Passolig kartları kişiye özel olacak ve satın alınan elektronik maç biletleri bu kartlara yüklenecek. Taraftarlar kartlarını stadyum kapılarında bulunan elektronik okuyuculara okutarak içeri daha hızlı girebilecekler ve kendi koltuklarında oturabilecekler.

Passolig kartlar ister internetten, ister cep telefonundan "www.passolig.com.tr"ye girip kolayca alınabilecek. Sporseverlerin kartlarını alabilmeleri için, başvuru formunu doldurup, fotoğraflarını yükleyip, ödemeyi gerçekleştirmeleri yeterli. Sonrasında Passolig kartlar isteyene kurye ile adresine gönderildiği gibi, isteyene de stadyum gişeleri ya da belirli PTT şubelerinden teslim edilebilecek.

Bu sezon alınacak olan Passolig elektronik kartlar 2014-2015 sezonu sonuna kadar geçerli olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195