Title of a News Article

Maruf Güneş'ten transfer açıklaması

Maruf Güneş'ten transfer açıklaması
banner206

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şuanda 50’ye yakın futbolcu ile görüştüklerini belirtti.

Şanlıurfaspor’un Transfer Komitesinde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, transfer çalışmalarını Urfastar’a değerlendirdi. 50’ye yakın futbolcu ile görüştüklerini vurgulayan Güneş, “Urfaspor’un menfaatleri doğrultusunda takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuları takımımıza katmaya çalışıyoruz” dedi.

 

“İvesa büyütülmemeli”

Güneş, bazı yayın organlarında Elazığspor’un Kalecisi Vanja İvesa’nın Urfaspor’a geleceği yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi. 50 futbolcu ile görüştüklerini anımsatan Güneş,

“Bunlardan birisi de Kaleci İvesa’dır. Yalnız İvesa bu kadar büyütülmemelidir. Şuanda kaleye bir yabancı transfer etmemizin doğru olup olmadığını da düşünüyoruz. Bunun yanı sıra Kalecimiz Fevzi Elmas’la da görüşüyoruz. Fevzi’nin takımda kalma olasılığı İvesa’nın gelmesinden daha yüksektir. Ayrıca başka kalecilerle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195