Title of a News Article

Mehmet Şahan imzaladı

 Mehmet Şahan imzaladı
banner206

Spor Toto 2'inci Lig'de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan Sivas Belediyespor, teknik direktörlük görevine Şanlıurfaspor’un eski teknik direktörlerinden Mehmet Şahan'ı getirdi.

Geçen sezon 4 Eylül Belediyespor adıyla mücadele ettiği 3'üncü Lig'de play off maçları sonucu 2'inci Lig'e yükseldikten sonra adını Sivas Belediyespor olarak değiştiren kulüp, teknik direktör Yusuf Tokuş'un ayrılmasının ardından 2002-2003 sezonundaSivasspor'da da görev yapan Mehmet Şahan ile 1+1 yıllığına anlaşma sağladı.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde yapılan imza törenine Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan ile diğer yöneticiler katıldı. Başkan Tunahan, paranın konuşulmadığı bir anlaşma yaptıklarını, yeni teknik direktörleri ile 2'inci Ligde başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Mehmet Şahan ise şöyle konuştu:

"Sivas'tan ayrılalı epeyce bir zaman oldu. Fakat sadece fiziki olarak ayrıldığımız, duygu düşünce olarak birlikte olduğumuz bir çevremiz halen burada mevcut. Başkanımın ve yönetim kurulundaki arkadaşların bizimle birlikte çalışma arzusunu dile getirdiklerinde hiçbir ön koşul öne sürmeden bu takım için, bu takımın oluşturan futbolculara katkı için, bu takımın hedefi için koşa koşa geldik. Her şey çok iyi başladı. İnşallah iyi de devam eder."

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2015, 11:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
yilmaz ugur
yilmaz ugur - 9 yıl Önce

bu haberin kaç okuycusu vardır allah aşkına mehmet hoca urfa için çok mu önemli bir haberdir ?

SIRADAKİ HABER

banner195