Title of a News Article

MHK Başkanı seçilen Tatlı'nın unutulmaz o anları...

MHK Başkanı seçilen Tatlı'nın unutulmaz o anları...
banner206

Merkez Hakem Kurulu Başkanı seçilen Serdar Tatlı eski futbol hakemi olarak tanınan bir isim. Süper Lig'de 9 sezon boyunca 119 maç yöneten Tatlı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de amcası oğludur. Baba mesleği olan hakemlik kariyeri 2006 yılında sona erdi.

Net tavırlarıyla akıllara kazınan Serdar Tatlı'nın futbol sahalarındaki oyun yönetimi herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. Tatlı'nın unutulmayan anlarından birisi de maç önce takım kaptanlarına yaptığı uyarılar olmuştur. 

İşte o anlar...

Serdar Tatlı kimdir? Serdar tatlı nereli, kaç yaşında? Serdar Tatlı mesleği

SERDAR TATLI KİMDİR?

Tatlı, 24 Ocak 1966 tarihinde Şanlıurfa'da dünyaya geldi, aslen de Urfalıdır. Eski Türk futbol hakemi Tatlı, Türkiye Süper Lig'inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetmiştir. Kendisi aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in amcasının oğludur.

Eski hakem Serdar Tatlı, 1966 yılında Urfa'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa'da tamamladı. 1988'de babasından hakemlik bayrağını devralarak göreve başladı. 1991'de yan klasman hakemi olarak klasmanlara girdi. 1996-97 sezonunda Türkiye 1. ligi futbol maçlarını yönetmeye başladı. Adil ve tarafsız olarak yönettiği maçlarla kendini kabul ettirdi. Tatlı evli 1'i erkek 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2020, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195